De echte liefhebbers weten het al: niets roept meer het gevoel van gezellig samenzijn op dan een sfeervolle barbecue. Zelfs tijdens de koudere avonden kan een barbecue het hart verwarmen. HOX weet hoe je de magie van grillen en gezelligheid kunt combineren.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze BBQ kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket met vuurschaal of vuurkorf gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte barbecue kerstpakket!

Verfijnen

Een barbecue kerstpakket belooft een culinaire ervaring

Ons barbecue kerstpakket is niet alleen maar een verzameling van grillproducten. Met het pakket geef je jouw collega’s een gezellige avond cadeau. Het is namelijk een uitnodiging om samen te komen met geliefden, verhalen te delen rond een knisperend vuur en te genieten van heerlijke gerechten. Of je nou de voorkeur geeft aan sappige steaks, verse groenten of gemarineerde vis, elk BBQ kerstpakket biedt een culinaire ervaring.

Denk aan de geur van gegrild vlees, het geluid van de barbecue en het licht van een vuurkorf. Dat is wat onze barbecue kerstpakketten beloven: een avond vol smaak en samenzijn.

Vuurkorf en vuurschaal kerstpakketten: sfeermakers bij uitstek

Een vuur brengt niet alleen warmte op koude winterdagen, maar ook sfeer. Met een kerstpakket vuurschaal van HOX voeg je direct een extra dimensie toe aan jouw barbecue avond. Het zijn de ultieme sfeermakers tijdens koudere avonden. De dansende vlammen, warmte op je huid en de knusse sfeer die ontstaat maken deze kerstpakketten een absolute favoriet voor jouw medewerkers.

Het BBQ kerstpakket is perfect voor de échte barbecue liefhebbers

Alle grillmeesters verzamelen! Zijn jouw collega’s echte barbecue liefhebbers? Speciaal voor hen hebben we zorgvuldig samengestelde pakketten van hoogwaardige materialen en heerlijke producten in ons assortiment. Elk element in het pakket is gekozen voor de ultieme barbecue-ervaring.

We begrijpen dat elke grillmeester zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom bieden we je de kans om een bbq kerstpakket naar eigen inzicht samen te stellen. Hierdoor weet je zeker dat je een pakket in huis haalt dat aansluit bij de grillvoorkeuren van jouw collega’s.

Vier de feestdagen met de BBQ kerstpakketten van HOX

De feestdagen zijn het perfecte moment om stil te staan bij wat écht belangrijk is: het samenzijn met dierbaren. Dit is natuurlijk iets wat je jouw collega’s enorm gunt. Wat is nou een betere manier om dit te doen rondom een warm vuur met heerlijke gerechten van de grill? Met een vuurschaal kerstpakket van HOX maak je van elke avond een speciale gelegenheid.

Als je dit jaar op zoek bent naar een perfect kerstpakket voor alle grill liefhebbers, kies dan voor een barbecue kerstpakket van HOX. Daarmee wordt elke avond een feest!