Wanneer de feestdagen naderen, zoeken velen naar een manier om hun dankbaarheid en waardering op een opvallende manier te tonen. Met onze grote kerstpakketten maak je een grootse en onvergetelijke indruk. HOX weet hoe je de feestdagen groots kunt vieren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze grote kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een XXL kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte grote kerstpakket!

Verfijnen

Met een groot kerstpakket geef je een overvloed aan verrassingen

De grote kerstpakketten van HOX bevatten een overvloed aan zorgvuldig geselecteerde producten en verrassingen. Het is niet zomaar een groot geschenk: het is een uitgebreide ervaring. Van heerlijke delicatessen tot sfeervolle producten, alles in het product is gekozen om een extra grote glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.

Onze XL kerstpakketten zijn groots in gebaar en groots in beleving

Waarom zou je kiezen voor een standaard kerstpakket als je ook kunt kiezen voor extra large? Onze XL kerstpakketten bevatten nét dat beetje extra waardoor ze ideaal zijn voor diegenen die echt een statement willen maken. Toon je dankbaarheid aan je collega’s op een opvallende manier.

Onze XL kerstpakketten zijn samengesteld met aandacht voor detail en diversiteit. Het gaat natuurlijk niet alleen om de grootte, maar ook om de kwaliteit en variatie van de producten.

HOX Kerstpakketten XXL: Omdat meer soms écht beter is

Groot, groter, grootst! Voor wie op zoek is naar het ultieme geschenk, biedt HOX XXL kerstpakketten. Met dit supergrote pakket weet je zeker dat je een onuitwisbare indruk achterlaat bij de ontvanger. Speciaal voor iedereen die zijn collega’s nét dat beetje extra wil geven. 

Kies je nou liever zelf uit wat er in zo’n enorm pakket zit? Neem dan contact op met onze ontwerpafdeling voor alle maatwerkopties.

Vier kerst groots met de grote kerstpakketten van HOX

De grote kerstpakketten van HOX zijn niet alleen indrukwekkend in formaat, maar ook in inhoud en beleving. Wil je dit jaar echt een statement maken naar jouw collega’s? Kies dan voor de grootsheid van HOX. Want met onze grote kerstpakketten wordt elke viering een onvergetelijk moment.