Je hebt geen borrel nodig om in de feeststemming te komen. Daarom presenteren we met trots onze kerstpakketten zonder alcohol. Onze alcoholvrije kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld om een feestelijke ervaring te bieden, zonder de bubbels van champagne. Laat je verrassen en proost op een sprankelende, maar nuchtere kerst met HOX!

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de alcoholvrije kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket zonder alcohol uitgekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Alcoholvrije kerstpakketten 2023

In een jaar vol uitdagingen en prestaties verdient je team niets minder dan het beste. Met ons alcoholvrije Kerstpakket Voortreffelijk geef je niet alleen een blijk van waardering, maar ook een moment van ontspanning. De sprankelende appelsap met 0,0% alcohol biedt een verfrissende start van het nieuwe jaar, terwijl de zoete smaak van karamelstroop en knapperige wafelrolletjes zorgt voor een feestelijke traktatie.

Een stijlvolle kerst zonder de kater

Verhoog de elegantie van je feestdagen met ons Kerstpakket Schitterend zonder alcohol. Proost met een sprankelende druivensap en geniet in stijl met de meegeleverde champagneglazen. Laat je verrassen door de crunchy pralines met pindacrèmevulling - een ware smaaksensatie. Dit pakket is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een mooi geschenk aan collega’s. Proost op een jaar van succes, samenwerking en groei - en dat allemaal zonder een druppel alcohol.

Proost op alcoholvrije feestdagen

Alcoholvrije kerstpakketten zijn een mooie manier om de feestdagen te vieren zonder de bubbels. Ze bieden een alternatief voor de traditionele borrel en laten zien dat je ook zonder alcohol een gezellig moment kunt hebben. Bij HOX hebben we een selectie gemaakt van smaakvolle producten die perfect passen in zo'n bewust pakket. Of je nu gaat voor onze frisse 0,0% drankjes of lekkere snacks, met onze alcoholvrije kerstpakketten zit je altijd goed. Proost op een gezellige en bewuste kerst!