Heb je veel jonge collega’s in je team? Dan weet je dat je niet dezelfde kerstpakketten kan geven aan de jongeren als aan de volwassenen. Verras ze met een jongeren kerstpakket van HOX!

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze jongeren kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een jongeren kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte jongeren kerstpakket!

Verfijnen

Kerstpakket voor jongeren: Een jeugdige verrassing

Tijdens de feestdagen staat het in het teken van samen zijn, maar ook in het geven en nemen van mooie geschenken. Voor veel jongeren of stagiairs zijn kerstpakketten net wat anders dan voor volwassenen. Daarom hebben wij de perfecte kerstpakketten voor jongeren gecreëerd. Ben je benieuwd naar wat er allemaal in die kerstpakketten zitten? lees dan verder!

Kerstpakket jongeren: meer dan een geschenk

In een tijd waar jongeren steeds opnieuw op zoek zijn naar nieuwe ervaringen, streven wij ernaar om die ervaring in onze kerstpakket te verpakken. De beleving is bij ons een hoge prioriteit, daarom hebben wij kerstpakketten samengesteld met kwalitatief hoogwaardige producten. We willen dat de ontvanger van het pakket echt een gevoel krijgt dat er aan hen wordt gedacht.

Voor iedereen wat anders

Met ons speciaal ontworpen 'kerstpakket jeugd' bieden we een uitzonderlijke belevenis die perfect aansluit bij de wensen en interesses van de jongere generatie. We hebben kerstpakketten met borrels, spelletjes, snacks en leuke accessoires. Elk element in het pakket is zorgvuldig uitgekozen om elke wens te vervullen. Omdat iedereen anders is kunnen wij natuurlijk niet maar één kerstpakket aanbieden, daarom hebben wij een echt Merry X-mas pakket, kerstpakket Party Time of een echt Hollands pakket. Het allermooiste is dat elk kerstpakket aanpasbaar is, dus ben je het niet helemaal eens met dat soort chocola, drankjes of accessoire dan kan je het altijd aanpassen zodat het helemaal past ieders persoonlijke voorkeur.

Gevoel van waardering

Onze kerstpakketten zijn er niet om alleen te trakteren, ze zijn er voor je jongere collega’s die zo hard hebben gewerkt dit jaar. Met hun jonge geest zorgen ze voor een leuke werksfeer en voor de nieuwste updates over voetbal of vertellen ze wat ze allemaal hebben uitgespookt in het weekend. Daarom wil jij je jonge collega’s het best bedanken met een ‘kerstpakket jongeren’.

Exclusiviteit in kerstpakket jeugd

Kerstpakketten voor de jeugd zijn aardig exclusief, niet alle werkgevers hebben kerstpakketten voor hun jongere collega's, wat onze nog specialer maakt. We moedigen iedereen aan om niet te lang te wachten met bestellen, zodat je deze unieke kans niet mist.

Kerstpakket voor jongeren bestellen?

We hebben veel moeite gestoken in het maken van de kerstpakketten en dat zullen je jongere collega’s ook denken zodra ze dit geweldige pakket krijgen. We hebben aan alle wensen van de jeugd gedacht om er een onvergetelijke kerst van te maken. Zijn deze pakketten niet volgens de wensen? Zijn ze altijd aanpasbaar om alle wensen te vervullen. Haal nu snel het kerstpakket voor jongeren en zorg ervoor dat ze een onvergetelijke kerst beleven.