Stap binnen in een wereld waar de grenzen van traditie worden verlegd en waar creativiteit en originaliteit de boventoon voeren. We nodigen je uit om de gebaande paden te verlaten en je te laten verrassen door de meest unieke en originele kerstpakketten van 2023.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en kerstcadeau’s voor personeel dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze originele kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een uniek kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we een perfect en origineel kerstpakket!

Verfijnen

Ontdek onze originele kerstpakketten

Bij HOX zijn we geen gewone kerstpakkettenleverancier; we zijn de makers van kerstsfeer en de ontwerpers van blije collega’s. Onze originele kerstpakketten zijn als een schatkist vol lekkernijen en verrassingen. Van trendy lifestyle-accessoires tot culinaire heerlijkheden die je smaakpapillen betoveren, elk pakket is bedacht met een ongeëvenaarde creativiteit die zowel verbazing als waardering oproept.

Ben je op zoek naar originele kerstpakket ideeën? Onze kerstpakketten zijn stuk voor stuk pareltjes die wachten om ontdekt te worden. Vanaf het moment dat je collega’s het pakket openen, worden ze meegenomen op een reis vol verrassingen. Neem bijvoorbeeld ons "Kerstpakket Smaakvol", waarin je de smaken van de wereld kunt verkennen met exotische specerijen en ambachtelijke lekkernijen. Of duik in het ontspannen genot met ons "Home Spa" kerstpakket, compleet met luxe badproducten en een zachte badjas om jezelf te verwennen. En laten we niet vergeten het "Even Uitwaaien" kerstpakket, dat je personeel de lekkerste momenten in de buitenlucht laat beleven!

Creëer jouw eigen unieke kerstpakket

Wees creatief en bedenk samen met ons een uniek kerstpakket! We bieden je de mogelijkheid om je eigen unieke kerstpakket samen te stellen. Kies uit een breed scala aan originele producten, combineer diverse thema's en ontwerp zo een geschenk dat jouw persoonlijke waardering en creativiteit weerspiegelt. Deze op maat gemaakte kerstpakketten zijn een manier om te laten zien dat je net dat beetje extra doet om je team of relaties te verrassen.

Meer dan een geschenk alleen

Kerst draait om vreugde, en een origineel kerstpakket voor personeel draagt bij aan die vreugde. Ze bevatten niet alleen prachtige producten, maar ook de liefde en toewijding die we hebben gestoken in het creëren van iets buitengewoons. Onze kerstpakketten zijn een expressie van dankbaarheid, een manier om te laten zien dat je extra inspanningen hebt geleverd en aandacht en tijd hebt geschonken aan het uitzoeken van een echt uniek kerstpakket voor je collega’s.

De kracht van originaliteit wordt volledig tot leven gebracht in onze originele kerstpakketten van 2023. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld, niet alleen om producten te bevatten, maar om een complete feestelijke ervaring te bieden. Stel je voor dat je collega’s jouw originele kerstpakket openen en meteen worden meegesleept in een wereld van verrassingen, kleuren en geuren. Dit is de magie die onze creatieve kerstpakketten te bieden hebben.

Bestel jouw originele kerstpakket bij HOX

Wij zijn ervan overtuigd dat het geven van een origineel kerstpakket meer is dan alleen het overhandigen van een zakelijk geschenk; het is een moment van betovering. Het is een gelegenheid om iemand te laten stralen, om een glimlach te creëren en een blijvende herinnering achter te laten. Ontdek onze uitgebreide collectie originele kerstpakketten en ervaar de kracht van jouw keuze. Plaats vandaag nog je bestelling en maak van deze kerst een onvergetelijke viering vol creativiteit en verrassing voor jou en je collega’s.

Originaliteit zit in de details

Bij het creëren van onze originele kerstpakketten gaan we verder dan het gebruikelijke. We geloven dat de magie in de details zit, en daarom besteden we uiterste zorg aan elk onderdeel van een origineel zakelijk kerstgeschenk. Van het design van de verpakking tot de selectie van producten, elk aspect is met liefde vervaardigd om een gevoel van verwondering op te roepen.

Met trots presenteren we onze unieke kerstpakketten die niet alleen een origineel kerstcadeau voor je personeel zijn, maar ook een ervaring op zich, een ervaring die je blij maakt en je uitnodigt om verder te ontdekken wat er allemaal in jouw jaarlijkse kerstpakket zit!