Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Over HOX

Wij zijn er voor alle bedrijven en organisaties in heel Nederland en België die de magie van originaliteit willen omarmen. Of jullie nu een klein bedrijf zijn dat een blijvende indruk wil maken op waardevolle klanten, of een grote organisatie die een glimlach op het gezicht van jullie medewerkers wil toveren, HOX is jouw betrouwbare metgezel tijdens de zoektocht naar die glimlach.

Het draait allemaal om jullie ervaring. We begrijpen dat een geschenk geven een persoonlijke aangelegenheid is, dus waarom zou de reis naar het perfecte cadeau niet even persoonlijk zijn? We nemen jullie bij de hand en maken het proces moeiteloos en plezierig. Geen stress, geen gedoe. Jullie kunnen achterover leunen, ontspannen en genieten van het magische moment waarop jullie geschenk de ontvanger betovert.

Wat is HOX?

HOX staat voor Happiness Original Xperience. Bij alles wat we bedenken of doen staan Happiness en Originaliteit centraal. Zo proberen wij klanten en ontvangers van onze producten een unieke Xperience te bieden. Blijdschap en beleving, daar draait het om! Bestel bij HOX honderden onvergetelijke kerstpakketten & geschenken, al sinds 2005. Met onze toppers geef je niet alleen een cadeau waar de ontvanger écht wat aan heeft, maar je laat ze ook versteld staan dat niet alles direct maar weggegooid hoeft te worden. En als je iets wilt aanpassen om het nog unieker te maken is dat geen probleem! Laten we samen jouw wilde en gekke ideeën werkelijkheid maken.

De filosofie van HOX komt voort uit het H8 model. Een model waarin blijdschap centraal staat.
Het octogram gebruikt 8 H-woorden vanuit waar we werken.

Waarom kies je voor HOX

Tevreden klanten

Duizenden klanten gingen jou al voor. Jij kunt snel weer volop aan de slag. Efficiënt én billable!

Laagste prijsgarantie

Wij snappen dat alles duurder wordt, wij houden daarom onze prijzen lager dan anderen.

Tevredenheidsgarantie

Elk pakket is op maat samen te stellen, vanaf 1 stuk. Wij maken het graag makkelijk voor jou.
0
+
TEVREDEN KLANTEN
0
+
MEDEWERKERS
0
hr
HULP AANWEZIG
0
+
UNIEKE PAKKETTEN
0
%
POSITIEVE REVIEWS