De kerstperiode is bij uitstek het moment om waardering te tonen aan medewerkers, klanten en relaties. Dit doe je natuurlijk het beste met een persoonlijk gebaar. Met onze kerstpakketten met eigen logo voeg je een unieke touch toe aan je geschenken. HOX begrijpt het belang van personalisatie en biedt je de mogelijkheid om de feestdagen écht bijzonder te maken.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten met logo helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket met eigen logo gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte gepersonaliseerde kerstpakket!

Verfijnen

Een kerstpakket is meer dan een verzameling geschenken; het is het moment om jouw merk te laten stralen. Door te kiezen voor een kerstpakket met logo geef je dit geschenk een extra persoonlijk tintje. Het laat iedereen zien dat je aandacht hebt besteed aan het pakket en dat je trots bent op je merk of bedrijf.

Gepersonaliseerd kerstpakket: voor die speciale extra touch

In een wereld waarin we overspoeld worden door standaardproducten en -geschenken maakt een gepersonaliseerd pakket echt het verschil. Het is een manier om je te onderscheiden. Ook laat je zien dat voor jou elk detail telt. Of je nou kiest voor een subtiel logo op een product, een lief kaartje of een prominente plaatsing op de verpakking, bij HOX zorgen we ervoor dat het pakket perfect aansluit bij jouw wensen. Onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee. Neem contact op voor alle maatwerkopties.

Een kerstpakket met bedrijfslogo werkt als afspiegeling van jouw merk

Een kerstpakket met bedrijfslogo draagt jouw boodschap uit en versterkt de relatie met de ontvanger. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw merk of bedrijf ook na de feestdagen nog in de gedachten van de ontvanger blijft.

We begrijpen bij HOX ook dat elk merk uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om het kerstpakket volledig af te stemmen op jouw wensen en huisstijl. Van een eigen verpakking tot attenties in jouw huisstijl, wij zorgen ervoor dat het een waardevolle afspiegeling is van jouw merk. Neem contact op met onze ontwerpafdeling om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Maak de feestdagen persoonlijk met een kerstpakket met eigen logo van HOX

Met een kerstpakket met eigen logo van HOX geef je niet alleen een mooi geschenk, maar ook een stukje van jezelf cadeau. Het is een manier om te laten zien dat je trots bent op wat je doet en de samenwerking waardeert. 

Als je dit jaar echt een blijvende indruk wilt achterlaten, kies dan voor de gepersonaliseerde kerstpakketten van HOX. Een persoonlijk gebaar wordt immers altijd gewaardeerd. Bekijk al onze kerstpakketten om een pakket te kiezen wat perfect bij jouw bedrijfsuitstraling past.