Welkom bij HOX, waar creativiteit en originaliteit samenkomen om jou en je team een onvergetelijke kerst te bezorgen. Wij zijn gepassioneerd in het samenstellen van kerstpakketten die zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Ontdek de wereld van feestelijke verrassingen en laat je betoveren door onze prachtige collectie.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een tof kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Bestel kerstpakketten dit jaar bij HOX

Kerst, de tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Een periode waarin we onze waardering willen tonen aan de mensen die het hele jaar voor ons klaarstaan. En wat is nu een betere manier om dit te doen dan met een kerstpakket vol verrassingen en lekkernijen? Bij HOX hebben we ons hart en ziel gestoken in het samenstellen van de allerleukste kerstpakketten voor 2023. Of het nu gaat om jouw gewaardeerde medewerkers, trouwe klanten, of andere relaties, met onze kerstpakketten laat je een blijvende indruk achter.

Uitgebreide collectie, de keuze is reuze

We begrijpen dat iedereen uniek is en dat geen enkel kerstpakket hetzelfde kan zijn. Daarom hebben we een uitgebreide collectie van kerstpakketten samengesteld, zodat je voor iedereen iets bijzonders kunt vinden. Van luxe culinaire verwenpakketten tot aan avontuurlijke ervaringen en van duurzame kerstpakketten tot aan persoonlijke attenties - bij HOX vind je het perfecte pakket voor elke smaak.

Kerstpakketten samenstellen, jouw persoonlijke touch

We geven je graag de vrijheid om jouw kerstpakketten een persoonlijke touch te geven. Met ons maatwerk programma kun je jouw kerstpakketten samenstellen naar jouw eigen wensen en voorkeuren. Voeg een persoonlijk kaartje toe, kies specifieke producten die aansluiten bij de interesses van de ontvanger, laat een product voorzien van een logo, of stel met ons een pakket samen met alleen maar producten die je stiekem zelf lekker vindt… Laat ons jouw visie tot leven brengen

Met een ruime keuze uit verschillende thema's, producten en prijsklassen, heb je oneindige mogelijkheden om het beste kerstpakket te kopen. En wij helpen je daarbij!

Kerstgeschenk personeel en klanten

Jouw personeel vormt de ruggengraat van jouw organisatie en verdient niets minder dan het beste. Met een kerstgeschenk voor jouw personeel, kun je jouw waardering en dankbaarheid op een bijzondere manier uiten. Laat jouw medewerkers stralen tijdens de kerstperiode en geef ze een welverdiend geschenk om te laten zien dat ze worden gewaardeerd. Niet alleen voor je personeel zijn onze kerstpakketten een prachtig geschenk, maar ook voor jouw klanten. Het ideale relatiegeschenk om de zakelijke relatie te versterken!

Kerstpakket typisch Nederlands? Absoluut!

Is een kerstpakket typisch Nederlands? Jazeker! De kerstpakkettraditie heeft diepe wortels in onze cultuur en symboliseert warmte en genegenheid tijdens de feestdagen. Bij HOX koesteren we deze traditie en voegen we een eigentijdse en creatieve twist toe om jouw kerstpakketten extra bijzonder te maken.

Voor ons betekent traditie niet vasthouden aan het oude, maar juist het combineren van vertrouwde elementen met eigentijdse verrassingen. Onze traditionele kerstpakketten zijn het cadeau voor het vieren van gezellige feestdagen, verpakt in een eigentijds jasje. Zo blijft het traditionele karakter behouden, maar met een moderne touch.

Kerstpakketten 2023: Wacht niet te lang!

We begrijpen dat de kerstperiode druk kan zijn en dat je wellicht niet veel tijd hebt om jouw kerstpakketten te bestellen. Bij HOX willen we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Met slechts een paar klikken kun je onze kerstpakketten bestellen en wij zorgen ervoor dat ze snel en vakkundig bij jou worden bezorgd. Zo kun je je focussen op andere belangrijke zaken terwijl wij de rest voor je regelen. Liever eerst een offerte? Geen probleem! We werken hem met liefde voor je uit.

De kerstperiode komt snel dichterbij en de vraag naar onze kerstpakketten is groot. Wacht daarom niet te lang met bestellen en ontdek vandaag nog de magie van onze kerstpakketten. Bestel jouw kerstpakketten 2023 vandaag nog en geef jouw team en relaties een kerst om nooit te vergeten. Happy HOXmas!