Verras jouw collega’s met het familie kerstpakket van Hox. Samengesteld om er met je familie van genieten en er een onvergetelijke kerst van te maken.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en kerstcadeau’s voor personeel dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze familie kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een uniek kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we een perfect familie kerstpakket!

Verfijnen

Warmte en samenzijn met familie kerstpakketten van Hox

De feestelijke decembermaand is bij uitstek de tijd om samen met je geliefden te zijn. En wat symboliseert het samenzijn beter dan een “kerstpakket familie” van Hox? Deze pakketten zijn samengesteld om met het hele gezin samen te zijn en iedereen ervan kan genieten.

Welke kerstpakketten zijn er allemaal?

Een kerstpakket voor een heel gezin vullen is best moeilijk. Daarom hebben wij meer dan 15 kerstpakketten voor het hele gezin ontworpen, zodat er voor iedereen wat is. 

We hebben een spelletjes kerstpakket met het thema pubquiz. Gevuld met heerlijke lekkernijen en drankjes om een gezellig kerstavondje tegemoet te gaan. Verder hebben we het kerstpakket chillen waarmee je kan genieten van heerlijke snacks onder het genot van een potje Jenga.

Voor een familie die meer duurzaam leeft hebben we het buitenleven pakket gevuld met producten die je uitnodigen om lekker naar buiten te gaan. Verbouw je eigen peterselie, basilicum en munt en geniet van de overige culinaire verfijningen zoals muffins, een veggie tomatensoep of smeer en dipkaas. 

Voor de echte uitpakkers hebben we het super de luxe borrel pakket. Met een 3-delige borrelplank pak je compleet uit voor je familie. Gevuld met lekkernijen zoals geroosterd knoflookbrood, groene pesto, romige kaas, gezouten ribbelchips en een fruitige rode wijn. 

Altijd aanpasbaar

Heb je je oog laten vallen op een van deze mooie kerstpakketten, maar ben je het net niet eens met een aantal cadeautjes in het pakket? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan zorgen wij dat je het perfecte kerstpakket krijgt.

Kerstpakket voor het hele gezin

Wil je er zeker van zijn dat je een pakket geeft waar het hele gezin wat aan heeft? Onze kerstpakketten zijn hier op aangepast. Het zijn pakketten met kwalitatief hoogwaardige producten perfect voor een geweldige kerstavond. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan nu jouw offerte aan. 

Een blijk van waardering voor het hele gezin

Misschien wil je de nadruk leggen op het gezin van jouw collega. Het gehele gezin zorgt er namelijk voor dat jouw collega zich volledig kan inzetten voor jouw bedrijf. Dit mag zeker gewaardeerd worden! Beloon ze daarom op de perfecte manier door ze een kerstpakket voor het gehele gezin te geven. 

Bestel jouw kerstpakket voor het gezin nu

Wil jij heerlijk genieten met je gezin van een zorgvuldig samengesteld kerstpakket van HOX? bestel hem dan nu zodat je kan genieten van een gezellige avond vol vreugde en lekkernijen.