Het einde van het jaar nadert, en jij wil je collega’s een heerlijk geschenk geven. Dat kan! Met de eindejaarsgeschenken van HOX geef jij je collega’s een pakket dat ze niet zullen vergeten. Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze eindejaarsgeschenken helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een eindejaarsgeschenk gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling.Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte eindejaarsgeschenk!

Verfijnen

Geweldige afsluiting met eindejaarsgeschenken

De decembermaand is een tijd van reflectie, dankbaarheid en het vieren van nog een jaar dat voorbij is gegaan. Het is ook de perfecte tijd om waardering te tonen aan degenen die het jaar speciaal hebben gemaakt. En wat is een betere manier om dit te doen dan met traditionele eindejaarsgeschenken?

Gebaar van dankbaarheid

In een wereld waar trends komen en gaan, blijft de charme van een traditioneel eindejaarscadeau onovertroffen. Het gaat niet om de prijs of de grootte van het geschenk, maar om de gedachte en het gevoel erachter. Een zorgvuldig gekozen geschenk kan een krachtige boodschap overbrengen van dankbaarheid, waardering en respect tegenover je collega’s

Welke eindejaarsgeschenken zijn er?

Het nieuwe jaar wil begin je het best voor je collega’s met een eindejaarsgeschenk van HOX. Wij hebben veel tijd en moeite gestoken om de perfecte pakketten samen te stellen op basis van iedereen zijn/haar wensen. Elk pakket heeft een unieke touch en geeft je collega’s een prachtig gebaar.

Als eerst hebben wij het pakket Schitterend, dat een avond vol sprankeling en vreugde garandeert. Uitgerust met chique champagneglazen en heerlijke traktaties, is het de perfecte manier voor collega’s om het jaar af te sluiten. 

Voor degenen die verlangen naar een rustige en warme viering, is er het Lekker Knus oud en nieuw pakket. Hiermee kunnen je teamleden zich nestelen in een luxueuze teddy plaid en zich laten inspireren door het winterse doe boek. Ook kunnen zij genieten van heerlijke snacks of van een zelfgebakken bananenbrood. 

Voor de feestbeesten hebben we het eindejaarscadeau Party Time, perfect voor een feestelijke afsluiting van het jaar. Entertain je collega’s met een spelletje bingo en laat ze genieten van de verrukkelijke hapjes. Zorg ervoor dat je collega’s een perfect einde hebben met de heerlijke champagne en bijbehorende champagne glazen. Breng ze in de stemming met de inbegrepen feestelijke sterretjes en laat ze er een onvergetelijke avond van maken. 

Altijd aanpasbaar

Ben je het niet helemaal eens met de pakketten? Vallen die hapjes net niet in jouw smaak? Dan kan je ze altijd aanpassen door contact met ons op te nemen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen een pakket heeft met zijn of haar wensen vervuld. 

Eindejaarsgeschenken bestellen?

Wil jij ervoor zorgen dat jouw collega’s een onvergetelijk einde beleven van hun jaar? Geef ze dan de eindejaarsgeschenken van HOX, deze zijn zorgvuldig samengesteld om alle behoeften en wensen te vervullen van je collega’s. Geef ze het schitterend, lekker knus of het party time geschenk en breng ze een geweldige avond. Ben je er nog niet helemaal uit, kan je de brochure lezen om je te laten inspireren en ben je geïnteresseerd, haal dan nu de eindejaarsgeschenken van HOX.