Een bier kerstpakket is een mix van vakmanschap, gelach en een toast na een lange werkdag. Blader door onze sprankelende selectie en vind dat ene pakket met speciaalbier waarmee je samen het glas heft op de mooie momenten van het jaar.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze bier kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket met bier uitgekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Kerstpakket met bier voor je collega’s 

Met ons traditionele bier en borrel kerstpakket breng je niet alleen de feestelijke sfeer naar kantoor, maar versterk je ook de band met je collega's. De lunchbox met koelelement is ideaal voor die gezamenlijke lunches, terwijl een fles Kasteelbier Xtra en paté met Pedro Ximénez zorgen voor gezellige borrelmomenten. Dit speciaalbier kerstpakket herinnert iedereen aan de waarde van traditie, teamspirit en de warmte van samen vieren.

Bier kerstpakketten, net een beetje anders

Ons Kerstpakket Stoer is een ode aan de fijne dingen in het leven. Perfect voor die momenten waarop je met je team wilt terugblikken op een jaar van inzet en toewijding. Laat je collega's genieten van een premium pils en kom samen rond het zelfgebakken bierbrood. Dit is meer dan een kerst bierpakket; het is een ervaring van samenhorigheid en avontuur.

Pubquiz en bier: teambuilding met een twist

Niets brengt een team dichter bij elkaar dan een goede ouderwetse pubquiz! Open samen een Belgisch speciaalbiertje, deel heerlijke hapjes en test de kennis van je collega's met uitdagende quizvragen. Dit bierpakket is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een kans om samen te lachen, te proosten en nieuwe herinneringen te creëren. Perfect voor die eindejaarsborrel of gezellige activiteit met je team. 

Bier kerstpakketten 2023

Het einde van het jaar is dé tijd om even stil te staan, terug te blikken en vooral... te proosten! En laten we eerlijk zijn, een standaard borrel is zo 2022. Daarom hebben we voor 2023 een bier kerstpakket in petto dat je collega's niet snel zullen vergeten. Een tikje eigenzinnig, barstensvol smaak en met net dat beetje extra HOX-magie. Trek die fles open, hef het glas en duik samen met HOX in een nieuw jaar vol verrassingen. Bekijk ook onze andere kerstpakketten om te geven aan personeel of klanten.