Daar is die dan, het oud en nieuw pakket van HOX. Geweldig voor je collega’s die er aan het eind van het jaar een feestje van willen maken. Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze oud en nieuw pakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een oud en nieuw pakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte oud en nieuw pakket!

Verfijnen

Traditionele feestvreugde met oud en nieuw pakketten

De overgang van het oude jaar naar het nieuwe jaar is een moment van reflectie, viering en verwachtingen voor het nieuwe jaar. Het is een tijd waarin we stilstaan bij de herinneringen die we hebben gemaakt en uitkijken naar de beloftes van het komende jaar. En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een traditioneel oud en nieuw pakket?

Welke oud en nieuw pakketten zijn er allemaal?

Het nieuwe jaar wil je natuurlijk op een bijzondere manier beginnen voor je collega’s, dan zijn de oud en nieuw pakketten van HOX de perfecte keuze. Wij hebben drie fantastische opties voor je samengesteld met elk zijn charme. 

Overweeg het pakket Schitterend, dit pakket belooft een avond vol glinsteringen en plezier. Met stijlvolle champagneglazen en verrukkelijke lekkernijen zullen je collega’s zeker genieten van elk moment. 

Voor degenen die de voorkeur geven aan een rustige en gezellige avond hebben wij het Lekker Knus oud en nieuw pakket. Met dit pakket kunnen je collega’s heerlijk genieten van een rustige winteravond. Dit pakket nodigt uit om lekker op de bank te chillen met het luxueuze teddy plaid en je te laten inspireren door het winter doe boek.

Last but not least is het Party Time pakket aan de beurt. Dit is een geweldig pakket voor een feestje op oud en nieuw, duik in een bingospelletje om de avond te beginnen en geniet van de snacks wachtende op klokslag 00.00. Dan is het tijd voor een heerlijke champagne om het nieuwe jaar in te luiden en laat je collega’s proosten op een geweldig jaar!

Altijd aanpasbaar

Ben je het niet eens met de champagneglazen of het teddy plaid? Dan kan je altijd contact met ons opnemen en passen wij het oud en nieuw cadeau voor je aan. Zo zorgen wij ervoor dat jij je collega’s een geweldig nieuw jaar kan wensen.

Oud en nieuw pakketten bestellen?

De jaarwisseling is een speciaal moment, een tijd van zowel afscheid als verwelkoming. En met een traditioneel oud en nieuw pakket kun je dit moment echt vieren. Of je nu kiest voor een lekker knusse avond of je maakt er een compleet feestje van, het gaat erom dat je tijd neemt om te waarderen en vieren. Wij hopen dat we met onze pakketten van HOX jij en je collega’s er een fantastisch einde en begin van het jaar gaan maken zodat je als het zover is er goed op kan terugkijken op werk. Ben je nou geïnteresseerd geraakt in een van onze oud en nieuw cadeau's neem dan snel contact met ons op.