Een nieuw jaar is in zicht en jij wil je collega’s graag verrassen met een nieuwjaarspakket. Dat kan! Met de nieuwjaarspakketten van HOX zorgen wij samen ervoor dat je collega’s een mega start van het jaar beleven.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze nieuwjaarspakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een nieuwjaarspakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte nieuwjaarspakket!

Verfijnen

Tijdloze traditie aan nieuwjaarsgeschenken

De overgang van het oude jaar naar het nieuwe jaar is altijd een moment van reflectie, hoop en waardering. Wat is nou een betere manier om je waardering te laten zien, dan met een nieuwjaarsgeschenk van HOX. Wil jij weten wat er allemaal voor nieuwjaarsgeschenken zijn? Lees dan verder!

Een teken van waardering

Een nieuwjaarscadeau is niet zomaar een geschenk; het is een symbool van waardering, dankbaarheid en goede wensen voor het komende jaar. Het is een manier om te zeggen: ”Ik waardeer je, ik ben dankbaar voor je harde werk dit jaar”. Al met al is een nieuwjaarscadeau een prachtige manier om je gevoelens en wensen over te brengen.

Welke nieuwjaarspakketten zijn er allemaal?

Je wil je collega’s het liefst een goed jaar inluiden, maar hoe ga je dat doen zonder een nieuwjaarspakket van HOX? Wij hebben drie pakketten samengesteld met allemaal erg leuke en lekkere spullen. Neem bijvoorbeeld het Kerstpakket Schitterend, met dit pakket breng je je collega’s naar een sprankelende avond. Met de feestelijke champagne glazen en heerlijke snacks zorg je ervoor dat je collega’s heerlijk kunnen genieten van de gezelligheid. 

Ook kun je je collega’s verrassen met een Lekker Knus Kerstpakket, deze staat minder in het teken van feestjes maar wel in het teken van de winter. Samen lekker knus op de bank genieten van heerlijke snacks met het luxe teddy plaid en kijk naar de geweldige ideeën van hete winter doe boek. Of bak een verrukkelijk bananenbrood en geniet van de verschillende smaken thee.

Last but not least is het Nieuwjaarspakket Party Time, breng het feestje naar je huis met dit geweldige pakket vol snacks, een smakelijke champagne, bingospel, sprankelende sterretjes en feestelijke champagne. Proost op het nieuwe jaar met deze feestelijke verrassingen en geniet met vrienden en familie van een onvergetelijke avond.

Nieuwjaarspakketten bestellen?

Met de nieuwjaarspakketten van HOX breng je bij al je collega’s het feestje in huis. geef ze een onvergetelijke avond met de heerlijke champagne van het Kerstpakket Schitterend of geniet op de bank met het Lekker Knus pakket en maak er een spelletjesavond van met het bingospel van het Kerstpakket Party Time. Al met al zorg je ervoor dat je aan je collega’s laat zien dat je ze dankbaar bent voor hun inzet van vorig jaar en geef je ze beste wensen voor het komende jaar. Ben je verleid door onze opties neem dan snel een kijkje bij nieuwjaarsgeschenken op onze website of vraag gelijk een offerte aan.