Een goed glas wijn of een sprankelende champagne kan de feestdagen net dat beetje extra geven. Daarom hebben we met veel zorg en een flinke dosis passie onze collectie wijn kerstpakketten voor 2023 samengesteld. Voor de liefhebbers van een sfeervol rood wijntje bij de open haard, of degenen die het nieuwe jaar willen inluiden met een knallende champagne, HOX heeft het allemaal.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten met wijn helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een wijn kerstpakket uitgekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Wijnpakket voor de ultieme kerstbeleving

Onze wijnpakketten voor kerst zijn niet zomaar een geschenk; ze zijn een beleving. Een zorgvuldig geselecteerde fles, aangevuld met heerlijke hapjes die de wijn completeren. Bijvoorbeeld het kerstpakket Superdeluxe Borrel, een ode aan gezelligheid en de kunst van het genieten. Met een prachtige 3-delige borrelplank als stralend middelpunt, nodigt dit pakket uit tot het serveren van heerlijke geroosterde knoflookbroodjes en smakelijke Kabanos worstjes. En wat is een borrel zonder goede wijn? Daarom is dit pakket compleet met een fles Guadalupe Tinto, een Spaanse wijn met een rijke, robijnrode smaak.

Verras je team met een wijn kerstpakket

Een kerstpakket met wijn van HOX is dé manier om je team te laten zien hoezeer je hun harde werk waardeert. Van fruitige witte wijnen tot volle rode wijnen, er is voor ieder wat wils. En voor die speciale touch? Een kerstpakket met champagne om samen het jaar in stijl af te sluiten.

Breng de feestvreugde naar een hoger niveau met ons kerstpakket Party Time. Dit sprankelende pakket bevat een Cava Masia de la Luz Brut, stijlvolle champagneglazen, feestelijke sterretjes en zelfs een bingospel. Deze feestelijke items zorgen ervoor dat je team een onvergetelijke sfeer ervaart tijdens de kerstdagen. Laat iedereen genieten van de magie van het seizoen.

Champagne kerstpakket: proost!

Proost met champagne op het nieuwe jaar en laat de kurken knallen! Er is geen betere manier om een jaar vol prestaties en uitdagingen af te sluiten dan met een glas sprankelende champagne. Het geluid van het ploppen van de kurk, de fijne bubbels die naar de oppervlakte stijgen en het klinken van de glazen; het zijn allemaal momenten die de overgang naar een nieuw jaar markeren.
Dus, of je nu je team wilt bedanken voor hun harde werk, de successen van het afgelopen jaar wilt vieren, of gewoon samen wilt proosten op de toekomst, met de wijn kerstpakketten van HOX zit je altijd goed. Laten we samen het jaar in stijl afsluiten!