Een klein kerstpakket is een groot gebaar en komt altijd uit een goed hart. Dit is de kerstgedachte in een notendop. En hoewel grootse gebaren en uitbundige geschenken hun eigen charme hebben, is er iets bijzonders aan het geven en ontvangen van een klein kerstpakket.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een klein kerstpakket gekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Waarom kiezen voor een klein kerstpakket?

Een klein kerstpakket is het perfecte geschenk voor die momenten waarop je gewoon je waardering wilt tonen zonder het te overdrijven. Het is een subtiele manier om te zeggen: "Ik denk aan je" of "Bedankt voor alles". Deze pakketten zijn ideaal voor collega's, buren, leraren of elke andere speciale persoon in je leven die je wilt verrassen tijdens de feestdagen.

Wat zit er in een mini kerstpakket

Laat je niet misleiden door de grootte; een mini kerstpakket kan net zo impactvol zijn als zijn grotere tegenhangers. Het kan gevuld zijn met cadeaus van dezelfde leuke thema’s als Chique, Fondue of Home Spa. Een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij maakt het helemaal af. Het gaat allemaal om de gedachte en de persoonlijke touch die een kerstpakket speciaal maakt.

Een klein kerstpakketje voor erbij?

Het is mogelijk om een bestelling met grote kerstpakketten te combineren met een aantal kleine kerstpakketten. Zo kun je bijvoorbeeld mensen die iets verder van het bedrijf staan, ook blij maken zonder dat je overdrijft in de gift. 

Een kleiner kerstpakketje personaliseren?

Het kleine kerstpakketje is het bewijs dat goede dingen in kleine verpakkingen komen. Het is niet de grootte van het pakket dat telt, maar de inhoud en de intentie erachter. Ook is het mogelijk om een logo te bedrukken op de verpakking zodat een klein kerstpakket een professionele uitstraling krijgt. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een kaartje toe te voegen met een warme kerstboodschap.

Een klein kerstpakket bestellen

Ben je eruit en wil je een aantal kleine kerstpakketten bestellen? Of wil je liever eerst nog even overleggen met ons? Wij staan open om jouw bestelling passend te maken aan jouw wensen. Schroom in elk geval niet om even contact op te nemen of om een vrijblijvende offerte op te vragen.