De feestdagen draaien om samenzijn, gezelligheid en het delen van mooie momenten. Een borrel past hier natuurlijk perfect bij. Met onze borrel kerstpakketten breng je de warmte en gezelligheid van de feestdagen in huis. Bij HOX weten we precies wat er nodig is om die speciale sfeer te creëren.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze borrel kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket met borrelplank gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte borrel kerstpakket!

Verfijnen

Een borrel kerstpakket bevat meer dan alleen lekkernijen

Onze borrel kerstpakketten zijn niet zomaar dozen met lekkernijen. Het pakket is een zorgvuldig samengesteld geheel dat staat voor gezelligheid, beleving en het samenzijn met dierbaren. Of je nou houdt van hartige snacks, spelletjes, of bijzondere drankjes, elk borrel kerstpakket is een avontuur op zich.

Zie je het voor je? De tafel is gedekt met heerlijke hapjes, een knusse sfeer en het geluid van gelach en vrolijke gesprekken. Dat is wat onze borrel kerstpakketten beloven: een avond vol plezier en genot.

Kerstpakket borrelplank: een feest voor de zintuigen

De borrelplank is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een kerstpakket met borrelplank van HOX haal je een ware traktatie in huis. Een selectie van de lekkerste drankjes, kazen, worsten en andere heerlijkheden die perfect zijn om te delen.

Het gaat bij borrelplanken niet alleen om de inhoud. De presentatie speelt ook een grote rol. Onze borrelplanken zijn zo samengesteld dat ze een lust zijn voor het oog. Het presenteren van je borrelplank wordt zo al een feestje op zich.

Een borrelpakket kerstpakket is geschikt voor elk moment

Of je nu een intieme borrel organiseert voor een klein gezelschap of een groot feest voor de hele familie, met een HOX kerstpakket borrelpakket ben je altijd goed voorbereid. Onze borrelpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en thema’s, zodat er voor elk moment en elk budget een passende optie is.

Daarnaast begrijpen we dat iedereen andere voorkeuren heeft. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een borrel kerstpakket naar eigen wens samen te stellen. Met een maatwerk pakket weet je zeker dat je een pakket cadeau geeft dat aansluit bij de smaak van jouw collega’s.

Breng de feestdagen tot leven met borrel kerstpakketten van HOX

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, warmte en samenzijn. Met een borrel kerstpakket van HOX geef je je collega’s een gezellige avond cadeau. Met onze kerstpakketten ben je verzekerd van een gezellige en smaakvolle avond.  

Als je dit jaar echt iets bijzonders wilt geven, kies dan voor de borrel kerstpakketten van HOX en laat je verrassen door de kwaliteit en beleving. Proost op de feestdagen!