Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.

Maatwerk geschenken: Laat je verrassen door onze unieke samenstellingen!

Ontdek de mogelijkheden bij HOX, dé marktleider in gezonde, praktische en bewuste (relatie)geschenken. Je eigen producten, switcharoo’s van producten, niets is ons te gek, zelfs bij kleine aantallen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen. Nieuwjaar, Pasen, Zomer, en de Kerst. Vier elk moment. Informeer nu!

Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw geschenk!

Wil je de speciale onvergetelijke baliemedewerker bedanken, ze verdienen allemaal het beste, we gaan er samen voor om speciaal voor hem of haar een persoonlijke bedankje te maken wat past. Kies voor een persoonlijke kaart of brief, ingevoegd in de unieke doos. Geef jouw geschenk een extra accent en verras de ontvanger op elk moment. Ontdek zelf ook hoe onze persoonlijke touch gewaardeerd wordt door duizenden klanten

Logistieke maatwerkoplossingen voor jou en je collega’s!

Voor organisaties met meerdere locaties verzorgen wij de volledige logistiek. Van thuisbezorging tot gepersonaliseerde labeling. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen. Neem contact op en bepaal samen met ons de perfecte levertijd. En wil je de logistiek verduurzamen? Geen probleem, wij leveren bestellingen zoveel mogelijk via fietskoeriers.

Creëer een complete bedrijfsuitstraling!

Wil je een eigen verpakking of attentie in de huisstijl van jouw organisatie? Of sportieve items voor een sportschool? Mogelijkheden genoeg. Onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de ideale geschenkideeën.