Ben je op zoek naar een kerstpakket voor je collega’s waarmee ze hun vingers bij af likken? Dan zijn de kerstpakketten met eten van HOX echt iets wat voor jou! Met keuze uit meer dan 30 pakketten geef je je collega’s het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten met eten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Kerstpakket eten 

Met Kerstmis in aantocht is het tijd om na te denken over de perfecte manier om je waardering te tonen aan je collega’s. Een zorgvuldig samengesteld kerstpakket mag hierin niet ontbreken. En laten wij van Hox nu kerst kampioenen zijn in kerstpakketten. Onze pakketten bevatten niet alleen heerlijke producten, maar zijn een beleving op zich. Met een bourgondisch kerstpakket van HOX zorg je dat iedereen kan genieten!

Kerstpakket levensmiddelen van HOX

Neem bijvoorbeeld het "Buitenleven" pakket. Het is niet alleen een pakket met eetbare items, maar een uitnodiging om lekker te gaan picknicken, te genieten van het buiten zijn en de smaken van het seizoen te proeven. Of wat dacht je van "Viva Espana"? Een kans om je collega's een culinaire reis naar het zonnige Spanje te geven, zonder dat ze hun woonkamer hoeven te verlaten.

Voor degenen die echt van eten houden en graag nieuwe smaken ontdekken, zijn er opties zoals "Oosters", waarbij diepe, rijke Aziatische smaken centraal staan. Of misschien het "High Tea" pakket, dat de Britse traditie van theetijd viert met een selectie van fijne theesoorten en bijpassende lekkernijen.

Het gaat niet alleen om het voedsel op tafel, maar ook om de liefde en zorg die erin is gestopt. Denk aan het "Biologisch" pakket, dat met zorg geselecteerde biologische ingrediënten bevat, of "Erop Uit", dat niet alleen smakelijke traktaties biedt, maar ook de belofte van avontuur en ontdekking.

Elk kerstpakket is een kans om niet alleen heerlijk eten te delen, maar ook herinneringen en ervaringen. Het "Borrelplank" pakket, bijvoorbeeld, is de perfecte keuze voor die gezellige avonden met vrienden en familie, terwijl "Barbecue" alles biedt wat je nodig hebt voor een geslaagde grillavond.

Er is veel keuze

Het mooie van deze kerstpakketten is dat ze zo divers zijn. Of je nu op zoek bent naar iets traditioneels, zoals het ‘Holland’ pakket, of iets exotisch, zoals "Mexico", er is voor elk wat wils. We hebben dan ook niet alleen kerstpakketten met eten, maar ook kerstpakketten zonder eten.

Natuurlijk zijn ze aanpasbaar

Als je niet kunt kiezen, of je wilt iets echt unieks, dan kun je je eigen perfecte pakket creëren, ongeacht je budget of de gewenste inhoud. Het is de perfecte manier om je waardering te tonen en te zorgen voor een onvergetelijke Kerstmis. In dat geval neem dan contact met ons op.

Kerstpakket food bestellen?

Dus terwijl de feestdagen naderen, neem de tijd om na te denken over wat je wilt geven, en vooral, de ervaringen die je wilt delen. Want dat is waar Kerstmis echt om draait - delen, waarderen en samen zijn. En met zo'n breed scala aan kerstpakketten om uit te kiezen, wordt het delen dit jaar gemakkelijker en smakelijker dan ooit tevoren. Bestel nu jouw kerstpakket met eten!