Ontdek onze selectie kerstpakketten zonder eten. Perfect voor wie op zoek is naar een bijzonder en origineel geschenk. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld met items die verrassen en inspireren, voor een onvergetelijk kerstseizoen.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en kerstcadeau’s voor personeel dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten zonder eten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een non food kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we een perfect en origineel kerstpakket!

Verfijnen

Kerstpakket zonder eten - geef net even wat anders

In een tijd waarin tradities constant evolueren, bieden wij een unieke draai aan het klassieke kerstpakket. Een kerstpakket zonder eten is leuk en net wat anders dan vorig jaar. Treed eens buiten de gebaande paden van traditionele hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke verzorging, ontspanning of sport. 

Non food kerstpakket

Hoewel eten vaak een centrale rol speelt in vele feestelijke tradities hebben wij een kerstpakket samengesteld zonder eten. Na al die kruidnoten, chocoladeletters en kerstdiners heb je misschien helemaal geen zin meer in eten. Voor de mensen die wat sportiever zijn of heerlijk kunnen ontspannen zonder eten hebben wij de perfecte oplossing. De non-food kerstpakketten van HOX.

Welke non food kerstpakketten zijn er dan?

Wij hebben verschillende kerstpakketten zorgvuldig samengesteld zonder eten, maar dat mag de pret niet drukken. Met onze pakketten zorgen we ervoor dat je collega’s helemaal ontspannen zijn na de kerst. 

Met de giftset Art Of Nature geef jij je collega’s een duurzaam kerstpakket dat ze niet vergeten. Met een heerlijk ruikende doucheschuim en een bodylotion met karitéboter en vitamine E geef je ze een giftset waar ze nog lang van zullen genieten. 

Wil je nog iets groter uitpakken dan hebben we de giftbox Art Of Nature. Dit pakket heeft de producten van de giftset art of nature maar dan nog uitgebreider. Met de handzeep en handcrème zorg je voor de ultieme hygiëne. En met de duurzame houten zandloper meet je het verbruik van drinkwater door je douchetijden te klokken. 

Daarnaast hebben we het actief kerstpakket voor de sportieve mensen onder ons. Deze houden misschien wel van ontspanning, maar doe je ze nog meer plezier met een smartwatch of een safetylight. 

Als laatste hebben we het Home spa pakket voor de mensen die houden van een spa moment. Het pakket bevat een luxe badjas, een verfrissende cederhout douchegel en een overheerlijke Villa Conchi Cava Brut Seleccion Piccolo.

Altijd aanpasbaar

Ben je het niet (geheel) eens met de hiervoor genoemde producten? Dan is dat geen probleem, door contact met ons op te nemen kunnen wij met elkaar kijken wat er wel en niet in je kerstpakket past. Zo om een perfect kerstpakket te ontwikkelen voor jouw collega’s. 

Bestel nu jouw kerstpakket zonder eten

In een wereld waarin we met tradities overspoeld worden met eten, is het non food kerstpakket perfect om het net even anders te doen. Waar veel werkgevers een pakket met eten geven, ben jij degene die een origineel cadeau geeft. Ben je geïnteresseerd geraakt in de pakketten zonder eten? Bestel hem dan nu door een offerte aan te vragen.