De prijzen stijgen, maar jij wil je collega’s dit jaar toch verrassen met een kerstpakket. Geef ze dan het zorgvuldig samengestelde kerstpakket van HOX!

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze goedkoop kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een goedkoop kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte goedkope kerstpakket!

Verfijnen

De magie van goedkope kerstpakketten

De feestdagen zijn een tijd van geven, delen en vieren met dierbaren. Maar in een tijd waar alles duurder is en waar budgetten soms krap kunnen zijn, kan het vinden van een perfect geschenk een uitdaging zijn. Gelukkig hoeft het geven van een kerstpakket van HOX geen aanslag op de portemonnee te zijn. Met de goedkope kerstpakketten collectie is er voor elk wat wils. Ben je benieuwd hoe deze kerstpakketten eruitzien? Lees dan nu verder!

Kwaliteit binnen bereik

Met een goedkoop kerstpakket betekent het niet dat je inlevert op kwaliteit. De kerstpakketten van HOX zijn zorgvuldig samengesteld met kwalitatief hoogwaardige producten. Met het pakket Art of Nature heb je een heerlijk duurzaam pakket met producten voor echte ontspanning. Of kies voor het Buiten leven pakket met heerlijke snacks, een borrel broodmix en 3 terracotta klei potjes met munt, peterselie en basilicum. 

Welke soorten budget kerstpakketten zijn er?

Bij het hebben van een klein budget kan een goed kerstpakket moeilijk zijn. Gelukkig hebben wij een aantal pakketten die betaalbaar zijn, maar ook indrukwekkend en hartverwarmend. Zoals het giftset Art of Nature met heerlijke duurzame douchegel en bodylotion. Of geniet van het kerstpakket Buitenleven, perfect voor een winterse picknick en voor diegenen die zelf dingen verbouwen. Voor de mensen die lekker willen chillen is er het kerstpakket Chillen, met alles wat je nodig hebt voor een lekker avondje op de bank met een dekentje voor de haard of duik in een spelletje Jenga voor de spelletjes liefhebbers. Voor de milieubewuste collega’s hebben we het kerstpakket Bewust, geniet van de veggie pita oregano of van zelfgemaakte biologische pannenkoeken met tarwebloem. Dan hebben we het kerstpakket Goud waard. De naam zegt het al: dit pakket is voor de collega’s die goud waard zijn, en dat gevoel geef je ze.

Voordelige vreugde met goedkope kerstpakketten

Voordelige kerstpakketten zijn een geweldige manier om je waardering en dankbaarheid te tonen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Ze zijn ideaal voor een klein bedrijf die haar collega’s toch graag wil bedanken voor hun harde werk het afgelopen jaar.

Altijd aanpasbaar

De kerstpakketten van ons zijn altijd compleet aanpasbaar. Ben je het net niet eens met die wijnkeuze of biertje? Passen wij het met liefde voor je aan, zodat jij en je collega’s kunnen genieten van een kerstpakket voor een klein budget dat volledig de wensen van je collega’s vervult. Neem dan contact met ons op!

Goedkope kerstpakketten bestellen?

De feestdagen hoeven geen aanslag op je portemonnee te zijn om je waardering naar je collega’s te laten zien. Met de goedkope kerstpakketten van HOX kun je met kwalitatieve producten je collega’s bedanken voor het afgelopen jaar. Alle pakketten zijn compleet aanpasbaar zodat het perfect aansluit bij alle wensen en behoeften van de ontvanger. Geïnteresseerd geraakt? Haal je goedkope kerstpakketten nu!