We kennen allemaal het gevoel van opwinding dat de feestdagen met zich meebrengt. De gezellige sfeer, de sprankelende lichtjes en natuurlijk, de kerstpakketten. Maar laten we eerlijk zijn, jaar na jaar dezelfde Rituals kerstpakketten geven en ontvangen kan een beetje saai worden, toch? Uiteraard kun je bij HOX terecht voor alle Rituals kerstpakketten, maar we laten je graag kennismaken met Kayori, het 100% duurzame alternatief voor een Rituals kerstpakket.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een kerstpakket gezien, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte Kayori of Rituals kerstpakket!

Verfijnen

Elk jaar Rituals kerstpakketten? Doe eens wat anders!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een Rituals kerstpakket. Net als iedere andere kerstpakkettenleverancier in Nederland kunnen ook wij elk kerstpakket van Rituals inkopen en aanbieden. Waarom staan de Rituals kerstpakketten dan niet standaard op de website? Je begrijpt het misschien al; doordat het overal te koop is en iedereen het al kent, is het niet echt origineel. En dat is nou net wat wij wél willen zijn, origineel!

Daarom gaan wij voor vernieuwing, en we willen jou meenemen op een verfrissende reis. Stap af van de gebaande paden en omarm de opkomende trend van dit jaar: Kayori! Wij geloven dat Kerstmis het perfecte moment is om jezelf en anderen te trakteren op iets bijzonders, iets dat verder gaat dan de gebruikelijke keuze voor een kerstpakket van Rituals.

Waarom Kayori als alternatief voor een Rituals kerstpakket?

  1. Pure Luxe: Kayori staat voor pure luxe en verwennerij. Met hun zorgvuldig samengestelde kerstpakketten bieden ze producten die doordrenkt zijn van rust, comfort en stijl. Denk aan heerlijk zachte verzorgingsproducten, wellnessgeschenken en aromatische geuren die je zintuigen prikkelen.
  2. Duurzaamheid: Bij Kayori geloven ze sterk in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen en bevorderen een gezonde levensstijl, zowel voor jou als voor onze planeet. Ook de verpakkingen zijn 100% duurzaam en te recyclen.
  3. Variatie: In tegenstelling tot de standaard Rituals kerstpakketten, biedt Kayori een breed scala aan opties. Of je nu op zoek bent naar een rustgevend wellnesspakket, luxe verzorgingsproducten of eco-vriendelijke cadeau-opties, Kayori heeft het allemaal.
  4. Exclusiviteit: Kayori kerstpakketten zijn niet alleen luxe, maar ook exclusief. Het zijn geschenken die de ontvanger het gevoel geven dat ze iets bijzonders ontvangen, iets dat met zorg is uitgekozen en afgestemd op hun welzijn.
  5. Giftcard, geef een keuze: Uniek en nergens anders verkrijgbaar zijn de cadeaubonnen met 100% waardebehoud! Wil je zelf niet kiezen voor iedereen, maar je collega’s de keuze bieden? Dan kun je bij HOX een unieke Kayori cadeaubon aanschaffen met elk denkbaar saldo. Eventueel in combinatie met ieder kerstpakket naar keuze. En het mooiste van alles? 100% van het saldo is beschikbaar voor jouw collega’s. Ze kunnen dit vrij besteden bij Kayori en zo precies kiezen waar ze blij van worden.

Verwen en verras je dierbare collega’s met een unieke ervaring dit jaar. Kies voor Kayori kerstpakketten en ontdek een wereld van rust, luxe en duurzaamheid. Liever toch een Rituals kerstpakket? Neem even contact op en we regelen het met liefde voor je!

De Kerst collectie voor 2023

We hebben de meest uitgebreide en zorgvuldig samengestelde collectie van Kayori kerstpakketten voor je klaarstaan. Of je nu je medewerkers wilt belonen, je klanten wilt bedanken of gewoon een speciaal iemand wilt verrassen, we hebben voor ieder wat wils. Ontdek de elegantie van Kayori en maak van jouw kerst dit jaar een onvergetelijke gebeurtenis.

Durf anders te zijn. Durf Kayori.

Hebben we je overtuigd om voor want anders te kiezen dan Rituals en wil je meer weten over onze Kayori kerstpakketten voor 2023? Neem contact met ons op, en ons toegewijde team staat klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken. Laten we samen een nieuwe kersttraditie creëren en dit jaar de feestdagen op een unieke manier vieren.

Bij HOX geloven we in het omarmen van verandering, het vieren van exclusiviteit en het verwennen van de zintuigen. Sluit je aan bij ons in de viering van Kerstmis in stijl met Kayori. Samen maken we van 2023 een onvergetelijk jaar vol schoonheid en luxe. Happy Holidays!