In de koude wintermaanden, wanneer de straten verlicht zijn en de sfeer warm en gezellig is, is er niets mooiers dan het geven en ontvangen van een bijzonder kerstpakket. Het is niet zomaar een doos met spullen; het is een zorgvuldig samengestelde verzameling van artikelen die een verhaal vertellen, een emotie overbrengen en een glimlach op het gezicht toveren.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een bijzonder kerstpakket gekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Laat zien dat je geeft om je personeel

Stel je voor dat je een apart kerstpakket opent en wordt verrast door de doordachte keuzes die erin zitten. Geen standaard items, maar producten die echt laten zien dat erover is nagedacht. Dat is wat een kerstpakket bijzonder maakt. Het gaat niet om de grootte of de prijs, maar om de gedachte erachter.

In de dagelijkse werkomgeving waar alles snel gaat en vaak oppervlakkig is, is het tof om te zien dat er nog steeds bedrijven en individuen zijn die de tijd nemen om echt na te denken over wat ze willen geven. Het zijn deze speciale kerstpakketten die het verschil maken. Ze laten zien dat je echt om je personeel geeft, dat je de tijd hebt genomen om na te denken over wat ze leuk zouden vinden en dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals voor ze te vinden.

Maar wat maakt een kerstpakket bijzonder?

Het zit hem in de kleine details. Het kan een handgeschreven kaartje zijn, een persoonlijke boodschap of een speciaal geselecteerd item dat perfect past bij de ontvanger. Het zijn deze kleine gebaren die het grootste verschil maken. Het zit dus niet in de hoogte van de prijs. Het hoeven geen luxe kerstpakketten te zijn, maar het kunnen ook best budget kerstpakketten zijn.   

Voor degenen die echt iets anders willen, zijn er de aparte kerstpakketten zoals hierboven uitgestald. Deze zijn niet je typische kerstpakketten met standaard snacks en drankjes. Nee, deze pakketten zijn samengesteld met een creatieve twist. Ze bevatten originele producten, lokale lekkernijen of zelfs doe-het-zelf kits waarmee de ontvanger zelf iets kan maken of creëren.

Denk eens aan: “out of the box kerstpakketten”

Probeer dit jaar een out of the box kerstpakket. Deze pakketten dagen jouw personeel uit om buiten de comfortzone te treden en iets nieuws te proberen. Misschien is het een kookpakket met ingrediënten uit een ver land zoals de Paella, of een biologisch pakket waarbij je ook denkt aan het milieu. Aan het milieu denken tijdens de kerstdagen is zeker iets bijzonders. Wat het ook is, het wordt een uniek pakket waarover gesproken wordt.

Dus, als je dit jaar op zoek bent naar een bijzonder kerstpakket dat echt een statement maakt, denk dan buiten de gebaande paden. Kies voor iets dat echt laat zien dat je om de ontvanger geeft, dat je de tijd hebt genomen om na te denken over wat ze leuk zouden vinden en dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals voor ze te vinden. Want uiteindelijk is dat waar het bij kerst allemaal om draait: laten zien dat je om iemand geeft en dat je bereid bent net wat langer stil te staan om iets kiezen wat jouw personeel gelukkig maakt.