De feestdagen naderen en het is weer die tijd van het jaar waarin jij als office manager, HR medewerker of eigenaar over het perfecte geschenk voor je collega’s nadenkt. Maar dit jaar wil je eigenlijk wel eens wat anders! Waarom zou je dan vasthouden aan de 13 in dozijn kerstpakketten? Bekijk eens onze pagina met hippe kerstpakketten waarmee je het bedrijf eens wat anders gunt.

Elke organisatie is bijzonder en uniek, en wij geloven dat de kerstpakketten en personeelsgeschenken die je dit jaar geeft, dat ook zouden moeten zijn. Daarom zijn al onze kerstpakketten helemaal aan te passen aan de wensen van jouw organisatie. Dus heb je een hip kerstpakket gekozen, maar heb je nét even een ander budget of idee bij de invulling. Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we het perfecte kerstpakket!

Verfijnen

Wat maakt een kerstpakket hip?

Een hip kerstpakket is: …natuurlijk voor iedereen anders. Wij hebben het in elk geval zorgvuldig samengesteld met producten die de huidige trends van dit jaar volgen. Denk aan bewuste of duurzame kerstpakketten, een Effe offline kerstpakket of een avontuurlijk kerstpakket. Het gaat er in elk geval om een pakket samen te stellen dat zowel verrassend als relevant is voor mensen uit een hip bedrijf.

Trendy touches voor de feestdagen

Een trendy kerstpakket is er een die een knipoog geeft over wat er nu speelt. Het kan een pakket zijn dat zich richt op de innerlijke balans, met gezonde snacks en mindfulness-producten. Of misschien een pakket dat de nieuwste technologische gadgets bevat voor de tech-liefhebber in je team. Het idee is om een pakket te creëren dat niet alleen een glimlach op het gezicht tovert, maar ook echt bruikbaar is.

Moderne kerstpakketten versus traditioneel

Hoewel we het hier hebben over een modern kerstpakket, betekent dit niet dat we de traditie volledig overboord gooien. Integendeel, het gaat erom de traditionele elementen van het kerstpakket te combineren met moderne invloeden. Misschien is het een klassieke fles bier, maar dan wel van een nieuwe, opkomende brouwerij. Of een rugzak, maar dan wel een die modieus is. Het gaat om de hippe en moderne uitstraling van de kerstpakketten.

Dus ook een hip kerstpakket bestellen?

Een hip kerstpakket is dit jaar erg populair dus zorg dat je ze op tijd besteld voor jouw bedrijf. Er zijn veel bedrijven die ook de omslag maken van hetzelfde oude kerstpakket naar iets hips! Met hippe kerstpakketten kun je er zeker van zijn dat je een blijvende indruk maakt en de feestdagen echt speciaal maakt.